Να γιατί είμαστε συνδρομητικό website

Υπάρχουν τρία είδη sites για προγνωστικά στοιχημάτων στον κόσμο:

   1. Τα τελείως ελεύθερα από συνδρομές, που δέχονται διαφημίσεις από εταιρίες στοιχημάτων και γεμίζουν την σελίδα τους με διαφημιστικά banners σε σημείο που ούτε να περιηγηθείς στην ιστοσελίδα δεν μπορείς.

  2. Τα συνδρομητικά, που ΔΕΝ δέχονται διαφημίσεις από εταιρίες στοιχημάτων και επιβιώνουν από τις συνδρομές των αναγνωστών/υποστηρικτών τους

  3. Τα συνδρομητικά sites που δέχονται και διαφημίσεις εταιριών στοιχημάτων.

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν :

  1. Τα τελείως ελεύθερα από συνδρομές sites, είναι τα τελείως αναξιόπιστα και η συμβουλή μας είναι κατευθείαν να τα κλείνετε. Τα έχουν ή εταιρίες διαφημιστικές ή μικρά παιδιά που είναι άσχετα με το αντικείμενο και που αν το στοίχημα λέγονταν χρηματιστήριο και πουλούσε, πάλι εκεί θα έγραφαν για να βγάλουν το ψωμί τους. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν εμπιστοσύνη στα προγνωστικά τους, γιατί γνωρίζουν την αναξιοπιστία τους και βγάζουν έσοδα από την επισκεψιμότητα και από τις εταιρείες στοιχημάτων. Το θέμα είναι πολύ απλό.

ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ

Δεν μπορείς να είσαι και με τον παίκτη και με την εταιρία στοιχημάτων, γιατί αυτοί οι δύο είναι αντίπαλοι.

     2. Τα συνδρομητικά sites προγνωστικών, που δεν δέχονται διαφημίσεις εταιριών και επιβιώνουν από τις συνδρομές των αναγνωστών του, εγγυώνται την αξιοπιστία και τη φερεγγυότητα.Τα sites αυτά στηρίζονται αποκλειστικά στα προγνωστικά τους και στις συνδρομές τους. Όσο πιο επιτυχημένα είναι, τόσο περισσότερες ώρες λειτουργίας κερδίζουν και τόσο πιο αναγνωρίσιμα γίνονται.

ΚΑΝΟΝΑΣ ΝΟ2.

Τα συνδρομητικά sites είναι με τον παίκτη και όχι με τον μπουκ. Γιατί επιβιώνουν από τα κέρδη των προγνωστικών τους. Οι περισσότεροι που έχουν τέτοια συνδρομητικά sites είναι και παίκτες οι ίδιοι. Θέλουν τον αναγνώστη να κερδίζει για να ανανεώνει την συνδρομή του.

Το καλύτερο συνδρομητικό site προγνωστικών στοιχημάτων, είναι αυτό που έχει πολλά χρόνια λειτουργίας, χωρίς καμία μέρα αναστολής λειτουργίας.

Εδώ υπάρχει και το ερώτημα:Και αν έχει χασούρα το ταμείο του; Τότε δεν ξαναμπαίνεις είναι η απάντηση.Συνεπώς αυτό το site σιγά σιγά φθείρεται και στο τέλος βάζει λουκέτο.

‘Αρα, συνοψίζοντας, κοιτάζουμε οπωσδήποτε τα χρόνια λειτουργίας του.

Όσο πιο παλιό με αυτές τις προϋποθέσεις, τόσο πιο αξιόπιστο.

Δεν εξασφαλίζει και πάλι κέρδος, αλλά εξασφαλίζει αξιοπιστία.

…και αυτό είναι το ζητούμενο στα συνδρομιτικά sites .

ΤΕΛΟΣ,

 3. Τα τρίτα,τα συνδρομητικά sites που δέχονται και διαφημίσεις εταιριών στοιχημάτων που δέχονται και συνδρομές και διαφημίσεις εταιριών, είναι και τα πιο διεφθαρμένα. Αυτά τα σας προτείνουμε κλείνετε κατευθείαν. Τα έχουν άτομα ή εταιρίες που σίγουρα δεν έχουν επιτυχία στα προγνωστικά τους και προσπαθούν να εκμεταλλευτούν και την επισκεψημότητα μαζί με τις διαφημίσεις και τα προγνωστικά. Γιατί αν είχαν επιτυχία δεν θα είχαν ανάγκη την διαφήμιση. Θα στηρίζονταν στα προγνωστικά τους και στις συνδρομές των επισκεπτών τους. Δεν συμβαδίζει να είσαι και με τον παίκτη και με τον μπουκ(ΒΑΣΙΚΟΣ ΚΑΝΟΝΑΣ)

Να διευκρινίσουμε πως δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε με ΚΑΜΜΙΑ εταιρία στοιχήματος οι οποίες παρέχουν τις υπηρεσίες τους σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο και δεν μας απασχολεί αν παίζετε σε οποιαδήποτε από αυτές ή όχι. Αυτό είναι καθαρά δικό σας και μόνο θέμα. Εμείς απλά δεν επιθυμούμε να τις προβάλλουμε από τη στιγμή που παρέχουμε συνδρομητικές υπηρεσίες.

KETHEA_ALPHA-logoKETHEA_ALPHA-logoΤο Περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα. Διευκρινίζεται ότι το website www.to-kleidi.gr δεν είναι στοιχηματική εταιρεία, αλλά ιστοσελίδα παροχής προγνωστικών και ενημερωτικού περιεχομένου για το στοίχημα. Οι προτάσεις δεν είναι δεσμευτικές και δεν αποτελούν οδηγό σίγουρης επιτυχίας. Η είσοδος στα μέλη επιτρέπεται στα άτομα άνω των 18 ετών και είναι ευθύνη των ιδίων των μελών να παρέχουν αληθή στοιχεία επί αυτού. Ο στοιχηματισμός είναι πολύ εθιστικός και υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ το APP
για να πηγαίνεις ΤΑΜΕΙΑ
από το κινητό σου με ένα ΚΛΙΚ !!
FREE TIPS
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
Your Information will never be shared with any third party.
PGlmcmFtZSBvbmxvYWQ9ImphdmFzY3JpcHQ6cGFyZW50LnNjcm9sbFRvKDAsMCk7IiBoZWlnaHQ9IjMwMCIgc3R5bGU9IndpZHRoOjEwMCU7Ym9yZGVyOm5vbmUiIHNyYz0iaHR0cDovL3BsYXRmb3JtLmxveWFsYnJhbmQuZ3IvZXh0ZXJuYWwvdG9rbGVpZGkxLzEwMDkiIHRpdGxlPSLOps6fzqHOnM6RIM6VzpPOk86hzpHOps6XzqMiPjxhIGhyZWY9Imh0dHA6Ly9wbGF0Zm9ybS5sb3lhbGJyYW5kLmdyL2V4dGVybmFsL3Rva2xlaWRpMS8xMDA5IiB0aXRsZT0izqbOn86hzpzOkSDOlc6TzpPOoc6RzqbOl86jIj7Ops6fzqHOnM6RIM6VzpPOk86hzpHOps6XzqM8L2E+PC9pZnJhbWU+
ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΔΩΡΕΑΝ
το ΝΕΟ μας APP!!
... σε λίγο και σε i-Phone
... σε λίγο και σε Ι-Phone!!

Με την πρόσβαση σας στο to-kleidi.gr αποδέχεστε την χρήση των cookies σε αυτό Περισσότερα

Ο ιστότοπος to-kleidi.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και να λαμβάνουμε ανώνυμες στατιστικές επισκεψιμότητας

Close