Πλάνο ελληνοποίησης και αλλαγές ενόψει σε Ολυμπιακό

Στον Ολυμπιακό η πρόθεση για τη νέα χρονιά είναι να γίνει πιο έντονο το ελληνικό στοιχείο με την πλαισίωση συγκεκριμένων ποιοτικών ξένων προσθηκών. Ξανά αλλαγές στην ομάδα.

Εν μέσω των αγώνων της ομάδας του Ολυμπιακού γίνονται και επαφές για προπονητή αλλά και για την ομάδα για τη νέα περίοδο.

Μία βασική στόχευση είναι να γίνει πιο έντονο το ελληνικό στοιχείο στον σύλλογο. Είτε με προσθήκες από αλλού είτε με τα νέα παιδιά της ομάδας, είτε με τους Έλληνες δανεικούς που έχουν ξεχωρίσει. Το πλάνο περιλαμβάνει και απόκτηση κάποιων ποιοτικών ξένων και ενώ θα υπάρξουν ξανά αλλαγές στο εσωτερικό της ομάδας και ως προς τις δομές της.

Πηγή:www.gazzetta.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΕ το APP
για να πηγαίνεις ΤΑΜΕΙΑ
από το κινητό σου με ένα ΚΛΙΚ !!
FREE TIPS
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
Your Information will never be shared with any third party.
PGlmcmFtZSBvbmxvYWQ9ImphdmFzY3JpcHQ6cGFyZW50LnNjcm9sbFRvKDAsMCk7IiBoZWlnaHQ9IjMwMCIgc3R5bGU9IndpZHRoOjEwMCU7Ym9yZGVyOm5vbmUiIHNyYz0iaHR0cDovL3BsYXRmb3JtLmxveWFsYnJhbmQuZ3IvZXh0ZXJuYWwvdG9rbGVpZGkxLzEwMDkiIHRpdGxlPSLOps6fzqHOnM6RIM6VzpPOk86hzpHOps6XzqMiPjxhIGhyZWY9Imh0dHA6Ly9wbGF0Zm9ybS5sb3lhbGJyYW5kLmdyL2V4dGVybmFsL3Rva2xlaWRpMS8xMDA5IiB0aXRsZT0izqbOn86hzpzOkSDOlc6TzpPOoc6RzqbOl86jIj7Ops6fzqHOnM6RIM6VzpPOk86hzpHOps6XzqM8L2E+PC9pZnJhbWU+
Δωρεάν προγνωστικά
με 1 κλικ!!

Με την πρόσβαση σας στο to-kleidi.gr αποδέχεστε την χρήση των cookies σε αυτό Περισσότερα

Ο ιστότοπος to-kleidi.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και να λαμβάνουμε ανώνυμες στατιστικές επισκεψιμότητας

Close