ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕΛΩΝ

Αγαπητέ Επισκέπτη,

για να ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στα σημερινά προγνωστικά θα χρειαστεί ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ μία από τις παρακάτω συνδρομές:

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Mετά την ΠΛΗΡΩΜΗ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ μου μπαίνω στο site με κωδικούς που θα μου σταλούν από εσάς;

Καμία σχέση. Την εγγραφή σας την κάνετε μόνοι σας με με τα συνθηματικά (login data) που εσείς επιθυμείτε! Μόλις ολοκληρώσετε την διαδικασία της εγγραφή σας θα σας ζητηθεί αυτόματα να επιλέξετε τον ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας προκειμένου να αποκτήσετε ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες! Σημειώστε πως αν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της εγγραφής σας δεν προχωρήσετε στο αμέσως επόμενο στάδιο που θα σας παραπέμψει η διαδικασία της εγγραφής σας, δηλαδή στη ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ ΣΑΣ, η ΕΓΓΡΑΦΗ σας θα παραμείνει καταχωρημένη στη βάση δεδομένων μας ΕΦΑΠΑΞ! Με άλλα λόγια όποτε το θελήσετε συνδέστε με τα συνθηματικά σας και όπως θα δείτε το σύστημα θα σας αναγνωρίσει, μόνο που δεν θα έχετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες αφού μόλις επιχειρήσετε να επισκεπτείτε μία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στήλη προγνωστικών θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ώστε να καταβάλλετε το αντίτιμο της συνδρομής σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες. Τα παραπάνω τα αναφέρουμε αφενός προς αποφυγή άσκοπων διπλοεγγραφών και αφετέρου για να διευκρινίσουμε το προφανές, πως εάν δηλαδή προχωρήσετε στη ΕΓΓΡΑΦΗ/ΣΥΝΔΡΟΜΗ σας και κάποια στιγμή αυτή λήξει – επειδή ίσως δεν είστε σε οικονομική θέση να την ανανεώσετε – όταν θα είστε και πάλι σε καλύτερη οικονομική κατάσταση και επιθυμείτε να ανανεώσετε την συνδρομή σας δεν χρειάζεται να ξαναμπείτε σε διαδικασία νέας εγγραφής αλλά πολύ απλά θα χρησιμοποιήσετε τα στοιχεια (login data) με τα οποία εξ’αρχής είχατε εγγραφεί, μιας και όπως προείπαμε η ΕΓΓΡΑΦΗ σας παραμένει καταχωρημένη στη βάση δεδομένων μας ΕΦΑΠΑΞ, και θα σας ζητηθεί αυτόματα ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ σας προκειμένου να αποκτήσετε και πάλι ΑΜΕΣΗ πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες. Τόσο αυτοματοποιημένα και απλά!

Μετά την ΠΛΗΡΩΜΗ της ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ μου χρειάζεται να στείλω κάποιο e-mail ή να κάνω κάτι άλλο που να το αποδυκνείει ώστε να αποκτήσω πρόσβαση στις συνδρομητικές σας υπηρεσίες;

Δεν χρειάζεται να κάνετε ΤΙΠΟΤΑ περισσότερο! Το σύστημα μας είναι τόσο ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ που ΤΑΚΤΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ποιος είναι αυτός που έχει πληρώσει και του παρέχει ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες! Επίσης λαμβάνετε αυτόματα μετά την εγγραφή σας SMS ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ στον αριθμό κινητού που δηλώσατε στην φόρμα εγγραφής.

Είμαι κάτοχος κάρτας (VISA ή MASTERCARD, DEBIT, PREPAID) αλλά δεν έχω λογαριασμό στο PAYPAL. Μπορώ να γίνω συνδρομητής σας;

Φυσικά και μπορείτε. Το PAYPAL.COM , ακόμα και αν δεν έχετε λογαριασμό σε αυτό, σας παρέχει τη  δυνατότητα να πληρώσετε την συνδρομή σας απευθείας με την κάρτα σας

Έληξε η συνδρομή μου και επιθυμώ να την ανανεώσω τι πρέπει να κάνω;

Πολύ απλά συνδέστε με τα συνθηματικά σας και όπως θα δείτε το σύστημα θα σας αναγνωρίσει, μόνο που δεν θα έχετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες αφού μόλις επιχειρήσετε να επισκεπτείτε μία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στήλη προγνωστικών θα σας βγάλει μύνημα πως η συνδρομή σας έληξε και θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ώστε να καταβάλλετε το αντίτιμο της συνδρομής σας προκειμένου να αποκτήσετε και πάλι πρόσβασηστις συνδρομητικές μας υπηρεσίες.

Μπορώ να γίνω συνδρομητής σας μέσω PAYSAFE ;

ΦΥΣΙΚΑ! Είμαστε επίσημοι εταιρικοί συνεργάτες με την PAYSAFECARD.COM Wertkarten Vertriebs GmbH!!!

Η paysafecard  είναι πλήρως ενσωματωμένη μέσω της οθόνης του ταμείου του To-kleidi.gr Όταν κάνεις κλικ στο “Ταμείο” και στη συνέχεια στην “Αγορά”, θα δεις μια επιλογή για να χρησιμοποιήσεις την paysafecard. Κάνε κλικ στο κουμπί της paysafecard και θα εμφανιστεί μια οθόνη κατάθεσης, όπου μπορείς να επιλέξεις το νόμισμα και το ποσό που θέλεις να καταθέσεις.

Εξαργύρωση PIN μόνο σε επίσημους συνεργάτες όπως είμαστε εμείς. Η ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕΣΩ PAYSAFECARD γίνεται ΠΑΝΤΑ στο ασφαλές περιβάλλον της paysafecard.com.

Άρα όποιος σας ζητάει paysafecard μέσω e-mail ή μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης τότε δεν είναι επίσημος συνεργάτης της PAYSAFECARD και….ΠΡΟΣΟΧΗ!

Έχω κάνει απλώς εγγραφή και αποφάσισα να γίνω συνδρομητής. Tι πρέπει να κάνω ;

Πολύ απλά συνδέστε με τα συνθηματικά σας και όπως θα δείτε το σύστημα θα σας αναγνωρίσει, μόνο που δεν θα έχετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες αφού μόλις επιχειρήσετε να επισκεπτείτε μία ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ στήλη προγνωστικών θα σας ζητηθεί να επιλέξετε ΤΡΟΠΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ώστε να καταβάλλετε το αντίτιμο της συνδρομής σας προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση στις συνδρομητικές μας υπηρεσίες.

KETHEA_ALPHA-logoΤο Περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα. Διευκρινίζεται ότι το website www.to-kleidi.gr δεν είναι στοιχηματική εταιρεία, αλλά ιστοσελίδα παροχής προγνωστικών και ενημερωτικού περιεχομένου για το στοίχημα. Οι προτάσεις δεν είναι δεσμευτικές και δεν αποτελούν οδηγό σίγουρης επιτυχίας. Η είσοδος στα μέλη επιτρέπεται στα άτομα άνω των 18 ετών και είναι ευθύνη των ιδίων των μελών να παρέχουν αληθή στοιχεία επί αυτού. Ο στοιχηματισμός είναι πολύ εθιστικός και υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΕ το APP
για να πηγαίνεις ΤΑΜΕΙΑ
από το κινητό σου με ένα ΚΛΙΚ !!
FREE TIPS
ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ
Your Information will never be shared with any third party.
PGlmcmFtZSBvbmxvYWQ9ImphdmFzY3JpcHQ6cGFyZW50LnNjcm9sbFRvKDAsMCk7IiBoZWlnaHQ9IjMwMCIgc3R5bGU9IndpZHRoOjEwMCU7Ym9yZGVyOm5vbmUiIHNyYz0iaHR0cDovL3BsYXRmb3JtLmxveWFsYnJhbmQuZ3IvZXh0ZXJuYWwvdG9rbGVpZGkxLzEwMDkiIHRpdGxlPSLOps6fzqHOnM6RIM6VzpPOk86hzpHOps6XzqMiPjxhIGhyZWY9Imh0dHA6Ly9wbGF0Zm9ybS5sb3lhbGJyYW5kLmdyL2V4dGVybmFsL3Rva2xlaWRpMS8xMDA5IiB0aXRsZT0izqbOn86hzpzOkSDOlc6TzpPOoc6RzqbOl86jIj7Ops6fzqHOnM6RIM6VzpPOk86hzpHOps6XzqM8L2E+PC9pZnJhbWU+
Δωρεάν προγνωστικά
με 1 κλικ!!

Με την πρόσβαση σας στο to-kleidi.gr αποδέχεστε την χρήση των cookies σε αυτό Περισσότερα

Ο ιστότοπος to-kleidi.gr, όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, χρησιμοποιεί μικρά αρχεία που λέγονται cookies τα οποία μας βοηθούν να βελτιώσουμε την εμπειρία περιήγησής σας και να λαμβάνουμε ανώνυμες στατιστικές επισκεψιμότητας

Close