Ποιοι Είμαστε;

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Βομβαρδισμός καθημερινά από προγνωστικά χωρίς κόστος σε εφημερίδες,ραδιόφωνα και τηλεόραση.»Πληροφορίες» και προτάσεις από πρωταθλήματα που δεν έχεις ξανακούσει ; Έχεις σκεφτεί ποτέ ότι και ο bookmaker έχει επίσης πρόσβαση σε αυτές τις πληροφορίες αφού αυτός μέσω της διαφήμισης στα ελεύθερα sites διαμορφώνει τις »πληροφορίες»; Αν ναι θα έχεις καταλάβει ότι δεν αρκεί μόνο η μελέτη σου για να κερδίζεις στο στοίχημα. Θα λέγαμε μάλιστα ότι σε καθοδηγούν. Επέλεξε ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ , ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ. Το To-kleidi.gr στηρίζεται στη συνδρομή σου και όχι στη διαφήμιση των εταιρειών στοιχημάτων. Μπορείς να κρίνεις και να επιλέξεις.

TO-KLEIDI.GR είστε ΕΣΕΙΣ! Θα υπάρχει όσο εσείς το στηρίζετε!

Λίγα ακόμη λόγια για εμας….

Αγαπητέ/ή επισκέπτη/ρια-συνδρομητή/ήτρια,

Το «kleidi.gr» απευθύνεται σε ενήλικους φίλους του στοιχήματος σε ολόκληρο τον κόσμο και προσφέρει περιεχόμενο ειδησεογραφικό, πληροφοριακό,ψυχαγωγικό και διαφημιστικό με κύριο αντικείμενο τις εκτιμήσεις και τις προγνώσεις στοιχημάτων.

Είναι το ΠΡΩΤΟ συνδρομητικό Site που παντρεύει την ενημέρωση με τα προγνωστικά και συνεργάζεται επίσημα με τις εταιρείες της PAYSAFECARD και της PAYPAL!

Δεν είμαστε ούτε στοιχηματική εταιρεία, ούτε bookmaker.

Το «kleidi.gr» είναι η προσωπική σας συμβουλευτική εφημερίδα για το στοίχημα με πλήρεις εκτιμήσεις και αναλύσεις ώστε να γνωρίζετε ακριβώς την κατάσταση του κάθε αγώνα!

Στο «kleidi.gr» πιστεύουμε ότι με μια πλήρης ανάλυση και μέσα από πολύπλευρη μελέτη κάθε γεγονότος σε συνδυασμό με ένα καλό σύστημα διαχείρισης ταμείου είναι δυνατόν να βγει κέρδος από το στοίχημα. Δύο πολύ βασικά κλειδιά για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος είναι η ΥΠΟΜΟΝΗ και η ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ.

Εννοείται πως και η τύχη παίζει το ρόλο της αλλά αν είσαι σωστά διαβασμένος και ενημερωμένος περί των γεγονότων που θέλεις να επιλέξεις το ποσοστό της τύχης που χρειάζεται ελαττώνεται αναλογικά με αυτό του »διαβάσματος»! Τα αποτελέσματά μας άλλωστε το αποδεικνύουν και για αυτό είμαστε δίπλα σας εδώ και 1 ΧΡΟΝΟ.

Ανά πάσα στιγμή μπορείς να ενημερώνεσαι γρήγορα και εύκολα για πλήρεις αναλύσεις και προγνωστικά αγώνων και να επωφελείσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα από τα FREE tips και τους μηνιαίους διαγωνισμούς μας!

Αν γίνεις και εσύ μέλος μας θα σου προσφέρουμε καθημερινά προγνωστικά μικρής ή μεγάλης απόδοσης, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξεις και σου ταιριάζει, θα παίρνεις μέρος σε διαγωνισμούς και θα έχεις πάντα τα τελευταία νέα στο χέρι σου!!!

Η παρέα του to-kleidi.gr που απαρτίζεται από αρκετά άτομα με εμπειρία στο χώρο αρμόδια και υπεύθυνα για το κάθε τμήμα της επιχείρησης μας σου εύχεται καλή πλοήγηση και καλά ΤΑΜΕΙΑ!

«TO-KLEIDI.GR»
~Η Προσωπική σου Online Εφημερίδα για το Στοίχημα~

worldmarketsolutions

© 2015-2017 To-Kleidi.gr. All rights reserved.
OPOI ΧΡΗΣΗΣ | TERMS & CONDITIONS | PRIVACY POLICY| ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ| ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

KETHEA_ALPHA-logoKETHEA_ALPHA-logoΤο Περιεχόμενο της ιστοσελίδας είναι συμβουλευτικού χαρακτήρα. Διευκρινίζεται ότι το website www.to-kleidi.gr δεν είναι στοιχηματική εταιρεία, αλλά ιστοσελίδα παροχής προγνωστικών και ενημερωτικού περιεχομένου για το στοίχημα. Οι προτάσεις δεν είναι δεσμευτικές και δεν αποτελούν οδηγό σίγουρης επιτυχίας. Η είσοδος στα μέλη επιτρέπεται στα άτομα άνω των 18 ετών και είναι ευθύνη των ιδίων των μελών να παρέχουν αληθή στοιχεία επί αυτού. Ο στοιχηματισμός είναι πολύ εθιστικός και υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.